top of page

BLI KJENT MED MICKE

Mikael Micke Lewin ble født i 1966 i Stockholm. Han ble frelst som 9-åring, men var ikke så aktiv fra han var 15 til 18 år, men som 18-åring ble han helbredet i ryggen og åndsdøpt.


Micke kom til Norge som misjonær i 1988 og har bodd her siden da og giftet seg med en norsk dame som heter Line. Sammen har de fått tre barn og tre barnebarn.


Micke forteller videre at hans kall er å forkynne om Guds godhet og Guds nådes evangelium. At Gud er en god Gud og at Han elsker alle mennesker så utrolig mye, at Han gav den beste gaven, nemlig Jesus Kristus for å kjøpe alle mennesker til seg.

 

Når man får et rett Gudsbilde, får man mer og mer også et rett selvbilde. Jeg er som sagt født i Stockholm i 1966 og kom til Stavanger i 1988, men jeg er ikke Svensk eller Norsk. Jeg er himmelsk, jeg er fra Gud, født av Gud. Det er vår identitet i Kristus, vi er bærere av Ham, når vi kommer så kommer Ham, vi er Kristi kropp.
Dette er to av sannhetene jeg alltid kommer tilbake til. Gud elsker og digger alle mennesker og har gjort alt for at vi skal bli frelst. Jesus kom ikke for å fordømme eller dømme mennesker, Han kom for at vi ved Ham skulle bli frelst.
Gud har i Kristus båret bort ALL verdens synd og holder ikke opp syndene mot dem eller tilregne dem deres synder. Så har Han gitt oss som allerede tror, samme tjeneste som Jesus: Forsoningens tjeneste, ikke dommens eller fordømmelsens. Vi skal be mennesker la seg forsone eller forlike med Gud. Dette er de to hovedtingene og budskapet som jeg brenner for å få ut til hele verden. - Mikael Micke Lewin
 


Micke har skrevet egne bøker som selges til 55,- pr. eksemplar. Vi tilbyr salg av disse bøkene gjennom New Life Ålesund. Om du ønsker å kjøpe bøkene kan du kontakte oss på pastor@newlifealesund.no eller ta direkte kontakt med Micke selv på hans Facebookside.


På vegne av New Life Ålesund vil vi få takke Micke for besøkene hos oss i Ålesund og ønske Guds rike velsignelse over videre tjeneste!


Micke er tilbake hos oss i New Life Ålesund sine lokaler (Blindheimsgeilane 2) den 11. Desember kl. 18:00. Ta med familie, venner og naboer og bli med på vekkelse! Varmt velkommen!

Comments


bottom of page