top of page

BLI KJENT MED KENNETH

Kenneth Davis er en Guds tjener i Pakistan og har jobbet der siden 2014 med sin kone Monica og sine to barn Akari på seks år og Isaiah på tre år.


Kenneth forteller at fokuset deres ble å hjelpe fattige kristne, hjelpe disipler til modenhet i troen, arrangere utendørs møter, gate-evangelisering, plante kirker, organisere og utføre distribusjon av mat, ordne hjem for barn, arrangere lederskap-trening og betale ut gjelden til kristne murstein-fabrikk slaver.


Det er mye arbeid å gjøre, men med Guds barmhjertighet gjør vi dette arbeidet til ære for Jesus. Den Pakistanske kirken trenger mye oppmerksomhet, veiledning og næring. Min familie håper å være disipler som leder flere sjeler inn i Himmelriket, og forberede dem på Herrens gjenkomst. - Kenneth Davis

Når kom du til tro?

Jeg ble troende på mitt første år på universitetet, tilbake i 2008. Jeg visste tidlig at Gud hadde en spesifikk hensikt med meg da jeg ga livet mitt til Ham. Gjennom faste, bønn og å tjene Herren så begynte Herren å vise meg hva han ville gjøre gjennom livet mitt. Min kone ble født og oppvokst i Pakistan og foreldrene er ministere i Lahore. Monika var involvert i menigheten fra tidlig alder. Vårt forhold var Guds vilje for å utvide Hans rike i denne ødelagte verden.


Kallet mitt til å utføre misjonsarbeid kom til meg mens jeg gikk på ingeniørhøyskolen. Etter å ha dratt på min første misjonsreise til India, var jeg veldig spent på å gjøre dette arbeidet resten av livet. Vi så folk ble helbredet fra deres sykdommer og utfridd fra demoner. Muslimer ville til og med komme på møtene og oppleve en berøring fra Jesus. Guds rike ble så mye mer virkelig for meg. Tidlig i mitt kristne liv sa jeg til Herren at uansett hva jeg leser i Bibelen, vil jeg se disse tingene i mitt personlige liv. Gud har vært trofast til å besvare den bønnen.Har du noen tanker for det kommende året?

Jeg tror at 2023 vil bli et veldig vanskelig år for verden. Kristne må lære nå at gleden ved Herren er vår styrke. Gud ønsker at kirken Hans skal søke Ham på det hellige hellige stedet, slik at de kan oppleve den sanne og varige gleden som Satan ikke kan ta fra oss. Verden vil bli rystet, men de som har et fortrolig forhold med Herren vil ikke falle. Jesus fortale oss da at når alle disse utfordrende tegnene kom over verden, så skal vi se til himmelen, for vår forløsning er veldig nær. Vår glede må være i det Jesus gjorde på korset og ikke det denne verden gir oss.

På vegne av New Life Ålesund sier vi tusen hjertelig takk for intervjuet og ønsker Guds rike velsignelse over videre tjeneste! Om du ønsker å lese mer om arbeidet i Pakistan, så kan du besøke New Life Misjon og Kenneths hjemmeside for mer informasjon.


Opmerkingen


bottom of page