top of page

BLI KJENT MED HENNING

Henning Breivik ble født i 1945 og vokste opp i Brusdalen utenfor Ålesund. Her gikk han på skole og hadde sine barne- og ungdomsår. Som 15-åring ble han radikalt frelst. Etter en tid flyttet han så ned til Skien hvor mor og far hadde beholdt sin lille eiendom utenfor Skien.


I skien opplevde Henning herlige dager, midt i vekkelsen sammen med Åge Samuelsen. Festiviteten i Skien ble fast møteplass for Henning. Her ble han også døpt i 1962. Senere flyttet han igjen tilbake til Ålesund, traff Marit og giftet seg og stiftet familie.Midt i dette var Henning engasjert med møtevirksomhet i mange sammenhenger, og var til stor velsignelse for mange. Unge og gamle ble frelst på hans møter, og Henning arrangerte stadig dåp i Nøtvasundet, til stor velsignelse for mange. - Håkon E. Nilsen


Henning var aktiv og engasjert i å vitne og spre evangeliet, og gikk inn i det kall Gud hadde gitt han. Han startet opp med Teltmisjonen allerede i 1983 og fortsatte med dette hver sommer i mange år. Et rikt arbeide som gjorde at mange ble frelst og møtt av Gud.


I 2002 flyttet Henning med familie tilbake til Skien og kom med i oppstarten av menigheten Troens Liv, som han i dag er med i lederskapet, og er medpastor i. Henning reiser som evangelist i mange sammenhenger her på Sunnmøre, og vi her i New Life Ålesund har hatt glede av å ha han på besøk flere ganger i året.


Henning og familien ønsker dere alle en Velsignet Jul og et Godt Nyttår.

Artikkel skrevet av pastor Håkon Nilsen. På vegne av New Life Ålesund ønsker vi Guds rike velsignelse over videre tjeneste!

Comments


bottom of page