top of page

BLI KJENT MED MØYFRID

Møyfrid Helen Sørheim ble født 10. august i 1960 og med sine 62 år har Møyfrid blant annet fagbrev som Barn- og ungdomsarbeider, jobber i barneskole / SFO og er gift, og har tre voksne barn og ni barnebarn.


Hun vokste opp på Rørstad i Sula kommune, nabokommune til Ålesund. Moren var hjemme og stelte for fire barn og mann til vi var godt ut i skolealder. Hun tok i mot Jesus i en alder på over 30 år og ble en sann kristen. Den fred, ro og kjærlighet som hun levde ut, smittet over på barna hennes, forteller Møyfrid.


Møyfrid forteller videre at kallet hun har fått er å bringe Guds rike ut til verden. Det være menighet, Radio New Life og der de ønsker å ha henne.

Den kristne kulturarven har lagt i mitt hjerte siden barn av, men så kom dagen da en måtte ta et standpunkt, og det gjorde jeg som 13-åring. Det å snakke om Jesus og hva han betyr, engasjerte meg. De fattige og nødlidende har lagt på mitt hjerte, da særlig barna. Det ble blant annet turer til Ukraina i regi av Hope of Mercy. Det var sjokkerende å se slik en nød så nært oss. Senere gikk turer til Kenya, Tanzania, Burundi og Kongo. Å gi mat til sultne mennesker, gikk hånd i hånd med å gi åndelig mat, Jesu glade budskap. Skitne, sultne barn som var kontaktsøkende gjør et inntrykk på en. - Møyfrid Helen Sørheim

Hvordan er Pakistan for deg?

Siste misjonstur gikk til Lahore i Pakistan, sommeren 2014. Youhanabad er en kristen provins i Lahore.

Folket er meget åpne for Evangeliet og de trengte seg på for å be om forbønn. Vi fikk se mennesker ta imot Jesus, og en dame som ikke kunne høre, fikk hørselen igjen. En ble helbredet for smerter i knærne m.m.

Det var sterkt å møte muslimer som tok i mot Jesus og ble frelst.


Jeg kjenner en lengsel etter å dra tilbake til Pakistan, som kvinne er du respektert og de verdsetter å ta imot budskapet om Jesus, Verdens Lys og Liv. Menighet New Life som jeg tilhører, gir økonomisk hjelp ut til misjonsprosjekt som vi er en del av i Ukraina og Pakistan, noe som vi erfarer velsignelse av. Andre misjonsprosjekt gis også støtte til.


Jeg stoler alltid på Den Hellig Ånd som leder/Herre, i livet mitt og det er trygt og godt å vandre i ferdiglagde gjerninger. - Møyfrid Helen Sørheim

Hva skjer her hjemme i Ålesund?

På ukentlig basis her hjemme er Radio New Life mitt hjertebarn. Det er en kanal som gir meg den største anledning til å gi Jesus ut til en mørk verden. Å få gi lys i mørket betyr enormt mye for meg. Jesus var full av omsorg til verden når han vandret her på jorden, husk at han lever og er den samme i dag som da. Han ser deg og alt du måtte streve med i denne adventstid, han bryr seg om deg og vil gjerne ha kontakt med deg.


Det er så tydelig hva som er viktig for Møyfrid. Selv i dette intervjuet om henne, så finner man at hvert et tema kobler seg rett inn på det hun lever for. Og ved første anledning, så bryter det ut som perler på en snor. I kjent stil, akkurat som på radioen. Ja, her står budskapene i kø, rett fra Guds Ord. Gud velsigne deg, Møyfrid!

Avslutningsvis, så ønsker Møyfrid alle en velsignet god adventstid og en god jul og legger til: Ingen jul uten Jesus!

Comments


bottom of page